Slideshow Image 0
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2

DIOSOFT INTERNSHIP

S.C. Diosoft S.R.L. anunţă organizarea unui program de internship în perioada Aprilie - Mai 2013.

Astfel, Diosoft doreşte să ofere studenţilor o modalitate de a-şi găsi drumul în viaţă şi de a putea îmbina facultatea cu un hobby din care să poată şi câştiga sau avansa pe plan profesional.

Cine poate sa aplice?

Studenţi care sunt în anul 1, 2, 3, sau 4 de la orice specializare, din oricare facultate, doar să fie dornici să înveţe şi să aibă o pasiune.

Prima perioadă de înscrieri va fi intre 15 Martie - 15 Aprilie. Pentru a fi acceptat în programul de internship Diosoft trebuie sa fi experimentat lucrul cu Eclipse şi JAVA. Exemple de proiecte în JAVA sunt un plus. Lucrul cu Android este un plus.

CV-urile necesare pentru procesul de selecţie se trimit la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Premiul Diosoft: După programul de internship Diosoft studenţii care vor fi selectaţi după performanţa lor vor fi recompensaţi cu un loc în echipa noastră de programare. Câştigătorii vor fi anunţaţi la finalul fiecărei perioade de internship.  

Locul desfăşurării activităţii de internship: Str. Săvineştilor, nr. 3, Sc. C, Ap. 23, Oradea

Responsabil cu activitatea de internship: Alexandru PAT, mob. 0751-210351, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.