Slideshow Image 0
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2

Internship ACCESA 2014

Compania ITAccesa organizează un program de internship pentru studenții din toţi anii de studii de la specializările Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei de la Facultatea de Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii din Oradea, în perioada 10 martie - 27 iunie 2014.

În cadrul acestui program, studenţii vor aprofunda prin experienţe practice, cunoştinţe în domeniul de strictă actualitate a programării Web şi a tehnologiilor Microsoft. Programatori experimentaţi vor asista studenţii în toată această perioadă, oferindu-le suport prin implicarea în proiecte interesante derulate în cadrul firmei. La sfârşitul perioadei de internship, cei mai buni dintre studenţi vor avea oportunitatea unei colaborări permanente cu Accesa.

Accesa face parte din rândul companiilor IT din România cu capital integral românesc, regăsindu-se în topul companiilor cu cea mai rapidă rată de creștere (conform Deloitte Technology Fast50). Încă din 2004, Accesa răspunde provocărilor piețelor IT din zonele DACH, Scandinavia și SUA, remarcându-se printr-o echipă – aflată în continuă creștere - de peste 100 de oameni pasionați de tehnologie.

Experiența companiei Accesa coincide cu necesitățile companiilor de talie mijlocie și mare de a ține pasul în contextul schimbării tehnologice: oferim consultanță, dezvoltare, testare și servicii de suport și mentenanță. Principalele tehnologii cu care lucrează Accesa sunt: .NET, SharePoint, HTML5, C#, C++, Java, SAP, TIBCO. Detalii pot fi găsite la https://www.facebook.com/accesa.eusau pe site http://www.accesa.eu.

Internshipul este organizat la sediul firmei situat în City Center – Oradea Platza.

Înscrierileîn programul de internship au loc până în 14 martie 2014. CV-rile se pot depune la  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..